sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Gloria Blog Awards!

Hei,

Perjantaina juhlittiin jo toista kertaa Gloria Blog Awardseja, tällä kertaa Marina Congress Centerissä. 
Itse tein paikalla seurapiiripalstaa ja tutustuin samalla ihaniin bloggareihin ja juhlavieraisiin. Olin aulan kuvausseinällä ottamassa ylös juhlavieraiden nimiä ja tunnelmia. Aika hässäkkä siinä oli, kun vieraita oli kuin olikin noin 500... kaikki meni kuitenkin hienosti ja ehdin jopa maistaa illan herkullista menuta, jonka oli loihtinut Meri-Tuuli Lindström. Illan juonsi itsekin blogeja rakastava toimittaja Anna Perho ja ohjelma päättyi klo 22. Mukaan sai viehättävän lahjakassin, jossa oli uusimmat Gloria-lehdet, Fazerin uutuuspatukka, Tikkurilan pensseleitä ja maalinäyte, Fazerin ruispuikuloita, alennuskuponkeja ja sen semmoista kivaa. Palkintogaalassa valittiin siis Glorian mielestä tämän vuoden parhaat tyyli -ruoka ja sisustusblogit, ja ne olivat:


Paras tyyliblogi:  Stella


Kaunein tyyliblogi: Fashion Worries


Paras sisustusblogi: RAW design blog


Paras vintageblogi valittiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa, voittaja oli Vihreä kamari

Kaunein sisustusblogi: Caisa K.
Yleisöäänestyksen kaikissa kolmessa sarjassa nousi selvästi yksi blogi ylitse muiden. 
Tyyliblogeista eniten ääniä sai Kalastajan vaimo. Blogi löytyy Me Naiset -lehden nettisivuilta, ja siinä Johanna kirjoittaa elämästään norjalaisen kalastajan vaimona, kahden söpöliinin äitinä ja kauniiden turhakkeiden ystävänä.

Ruokablogien sarjassa suosikiksi nousi jo toisen kerran (lukijoiden suosikki myös Gloria Blog Awardsissa 2012) Kinuskikissa. Kinuskikissa esittäytyy leipomista rakastavaksi 6-vuotiaiden kaksostyttöjen emoksi, ja myös blogi on jo 6-vuotias.

Sisustusblogeista pidetyin oli Valkoinen Harmaja. Sen pitäjä Suvi M. on sisustuksesta ja muodista kiinnostunut päälle kolmekymppinen kahden lapsen äiti, joka sisustaa kotiaan ajattoman moderniin tyyliin. Blogi on Divaani-lehden sivuilla.
Lue lisää Gloria Blog Awardsista täältä
Lisää kuvia ja tunnelmia Instagramissa ja Facebookissa hashtagilla #gloriablogawards

Lähde: www.gloria.fi
Päivän asu: Mekko Giorgio Armani, karvaliivi Tukholmasta, kengät Kenkä-Kolo.2 kommenttia: