torstai 24. lokakuuta 2013

Lippuarvonta hauskaan show´hon!

Moiccu,

Harmaan päivän kunniaksi ajattelin arpoa 4 kpl lippuja JarkkoTammisen Stars Show -nimiseen imitaatiorevyyseen, joka alkaa pyöria ensi viikosta Helsingin Peacock-teatterissa aina 14.12. saakka. Jarkon tuottama spektaakkeli on ensimmäinen laatuaan, jossa näyttelijä imitoi yksin samassa show’ssa neljääkymmentä(!) julkisuudesta tuttua henkilöä. Show’ssa esiintyvät myös Laura Voutilainen sekä tanssiryhmä, jossa tanssivat Marko Keränen, Ansku Bergström, Matti Puro sekä Katri Mäkinen. Lisäksi lavalla nähdään taitava livebändi. Luvassa on siis takuulla viihdyttävä ja ainutlaatuinen ilta!

Arpomani liput ovat perjantaille  22.11. esitykseen.  Vastaa kommenttikenttään, miksi juuri sinä ansaitset liput ja kuinka monta haluaisit (1-4). Palkinto voidaan jakaa esim. kahdelle. Onnea arvontaan! t. Mia
http://www.starsshow.fi/
Huikeaa menoa luvassa.


3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Olen suunnitellut meneväni katsomaan Stars Showta, mutta epäonneksemme lippuja ei ole ollutkaan enää jäljellä sopiville päiville. En ole ollut aikoihin Peacockissa saatika kertaakaan katsomassa Jarkko Tammista, puhumattakaan mistään imitaatioshowsta. Olisi ihana kokemus ja piristäisi mukavasti loppusyksyä!
  Ja kaksi lippua tahtoisin!

  VastaaPoista
 3. Moi, 2 lippua on sinun! Huomasithan, että Arpomani liput ovat perjantaille 22.11. esitykseen, joten jos se on ok, niin laitatko koko nimesi sähköpostiini malmimia@gmail.com.:)

  VastaaPoista