perjantai 4. lokakuuta 2013

Ihmevoide - tai sitten ei...!

Hello,

Eilen aloitin aamuni Helsinki Day Spa:ssa pidetyssä tiedotustilaisuudessa, jossa esiteltiin DMK Danné TransGenesis -voide. Kuunneltuani merkin perustajan Danné Montague-Kingin varsin viihdyttävän ja asiantuntevan selostuksen tuotteistaan, lähes innostuin ja menin heti kotiin kokeilemaan. No...ehkä yksi kerta ei tosiaan riitä, vaikka hän kyllä sanoi, että huomaan vaikutuksen HETI.  Ihon olisi pitänyt muun muassa kiinteytyä ja kirkastua, sekä ilmeen nuorentua hetkessä. No, mitään ei tapahtunut. Mutta voide kyllä tuntui hyvältä kasvoilla ja imeytyi kivasti. Mutta ehkä tosiaan pitkässä juoksussa eron huomaisi...ehkä. Omaan muuten rasvaisen ihon ja pyöreät kasvot, joten näytän nelikymppiseksi melko nuorelta ja saankin kuulla siitä usein. Anyway, ikääntymistä on luonnollisesti tapahtunut ja kun katson vanhoja kuvia, huomaan eron. En kuitenkaan tietoisesti ole alkanut käyttää ryppyvoiteita, jotenkin vain minulle nykyään jostain syystä lähetetään ja markkinoidaan anti-age-tuotteita, heh. No, parempi aloittaa ajoissa kuin myöhään tai jotain.

Ja tässä valmistajan tekstiä:
DMK Danné -tuotesarjaa on nyt täydennetty uutuusvoiteella, joka käynnistää ikääntyvän ihon toiminnot uudelleen auttaen sitä toimimaan samoin kuin vuosia aikaisemmin. Kehon ikääntyessä sen toiminnot hidastuvat ja saattavat ajautua epätasapainoon, mikä voi aiheuttaa iholle ryppyjä, kuivuutta, ohenemista ja värin samentumista. DMK Danné TransGenesis -voide palauttaa iholle terveen ja nuorekkaan näköisen heleyden, napakkuuden ja pehmeyden. TransGenesis -voide sisältää tehokkaan vaikuttavien aineiden yhdistelmän. Voiteessa on Norjan kylmistä vuonoista peräisin olevia punaisen kaviaarin entsyymejä, jotka tasoittavat ihon pintaa kevyesti kuorien ja ihosoluja uudistaen. Voiteessa on myös glykosaminoglykaaneja, jotka keräävät ja sitovat kosteutta ihon pintakerroksiin häivyttäen juonteita ja palauttaen iholle nuorekkaan pehmeyden ja napakkuuden. Voiteeseen on lisätty myös tri- ja oligopeptidejä, jotka stimuloivat kollageenin tuotantoa ja siten kiinteyttävät ihoa, sekä filligrinmodulaattoreita, jotka auttavat vähentämään ihon kosteuskatoa ja herkän ihon ärtyneisyyttä. Lisäksi voide sisältää luonnonmukaisia tulehdusta ehkäiseviä ja ihon puolustuskykyä tehostavia aineita, aminohappoja, välttämättömiä rasvahappoja, proteiineja ja ravintoaineita. TransGenesis -voide sopii kaikille, jotka haluavat häivyttää ikääntymisen merkkejä iholtaan.

No, tämä sarjahan on todella kallis ja sitä myydään vain valikoiduissa hoitoloissa. Muutaman satasen sai tuostakin ihmevoiteesta pulittaa. Meille annettiin sellainen pieni sample, mutta tosiaan sen perusteella en vielä juoksisi keventämään kukkaroani. Eli saa käyttää,  mut ei ol pakko hei! Loistavaa syysviikonloppua!

Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti