sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Yö hotelli Indigossa!

Kävin testaamassa maaliskuussa Helsingin Bulevardille avatun Hotelli Indigon, joka on osa kansainvälistä Indigo-designhotellien ketjua. Olin siellä viime la-su-välisen yön. Lisäkseni hotellissa oli turisteja ja lähinnä nuoria pariskuntia, ei yhtään lapsiperhettä. Annan kokemukselleni kokonaisarvosanaksi 9 pistettä, koska hotelli oli 1) Rauhallinen ja hiljainen (meillä kotona tehdään parhaillaan äänekästä lattiaremonttia), 2) Pieni ja persoonallinen, 3) Unelmasängyt!  4) Aamiainen oli runsas ja laadukas 5) Palvelu oli ystävällistä. 6) Punttisalin yhteydessä on joogahuone, jossa on ilmajoogaharjoitukset mahdollistava silkkitrapetsi. Heillä on muuten meneillään vappu- ja avajaistarjouksia, kannattaa tsekata, jos laadukas hotelliyö Bulevardilla kiinnostaa!
Aulassa oleva pyörä toivotti tervetulleeksi ja muistutti siitä, miten kiva pyöräilykaupunki Helsinki on.


Aulatilat olivat viihtyisät ja modernit ja henkivät pohjoismaista designia.

Kaikki kerrokset ovat eri värisiä. Itse asuin 6.kerroksessa, joka oli teemaltaan vihreä.
Huoneissa on persoonalliset koko seinän suuruiset mural-kuvat väriteeman mukaan.  Standard-huoneen varustukseen kuuluvat muun muassa työpöytä, tallelokero, Nespresso-kahvikone, taulutelevisio, silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja, maksuton minibaari(ei alkoholia), huoneen täysin pimentävät verhot. Kylpyhuoneessa on iso sadesuihku, muhkeat pyyhkeet, kylpytakki sekä tasokas Aveda-kosmetiikkasarja.

Ja ai että tässä sängyssä nukutti ja hyvin! Muhkean vuoteen ja sen 100-prosenttista egyptiläistä puuvillaa olevien vuodevaatteiden lisäksi annan pisteitä hiljaisesta huoneesta. Ikkunat olivat sisäpihalle, eikä korvatulppia tarvittu öisten örisijöiden varalta.

Aamiainen oli runsas ja sisälsi paljon lähiruokaa, muun muassa kalat ja leikkeleet olivat Ahvenanmaalta, lihat lähiluomutilalta, leipä itse paistettua, hillot omasta keittiöstä. jne. Jos hotelliin haluaa mennä vain aamiaiselle/brunssille, se maksaa 20e/hlö.

Valikoima aamiaisherkkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti