sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Polhem Midseason Celebration ja Gloria Fashion Show!

Olin perjantaina Polhemin Midseason Celebration -bileissä, jossa meitä hemmoteltiin oikein olan takaa. Oli Bollingeria(lempisamppanjaani), meikkiä ja kampausta. Sain pehmeät kiharat, iloisen kuplivan mielen ja paljon inspiraatiota. Se oli varsinainen iltapäivä prinsessana. Sieltä jatkoin Gloria Fashion Showhon, josta tein juttua IL:n Tyyli.comiin. Näytös oli hieno, tosin hieman laimeahko viime vuoteen verrattuna. Varsinaiset Wow-efektit kuten näyttävät iltapuvut puuttuivat. Oloni oli jo hieman flunssainen perjantaina ja nyt edelleen kurkkua kutittaa, yskittää ja tuntuu kököltä. En tykkää. Eilen otinkin iisisti ja katselin AVAlta uusintana tullutta September Issue -dokkaria, joka seuraa Voguen legendaarisen syyskuun numeron tekoa. Äärimmäisen inspiroivaa ja mielenkiintoista sekin. Tänään sunnuntaina olen nauttinut auringonpaisteesta ja ottanut todella rennosti. Kävin Kaivarin Kanuunassa, josta tällä kertaa tarttui mukaan upouudet pinkin Converset 25 eurolla sekä Vilan harmaa neule 7 eurolla. Olen tyytyväinen. Nyt kun vielä paranisi ja saisi energian takaisin!

Minä Marielan tiimin käsittelyn jälken. #tukkahyvin
Jumalaisia kuppikakkuja.

DJ Tiia Vanhatapio.

Kaverini Hilppa ja "Madonna-body". The Jean Paul Gaultier for Lindex -mallisto lanseerataan 8. lokakuuta valikoiduissa Lindex-myymälöissä ja osoitteessa Lindex.com.

Cailap by Mariela Sarkima -tiimin kampaajat loihtivat näyttäviä hiustyylejä perjantain kunniaksi. 
Lahjakassissa oli ihana Glitterin kaulakoru.

The Jean Paul Gaultier for Lindex -mallistossa on naisten- ja lastenvaatteita, asusteita sekä alusvaatteita. Malliston myynnistä 10 % lahjoitetaan Roosa nauha -rahastoon, tukemaan rintasyövän vastaista työtäEi kommentteja:

Lähetä kommentti