maanantai 17. maaliskuuta 2014

Julkkishäiden jatkot Rymy-Eetussa!

Hei,

Toivun juuri nyt huikeista hääbileistä, jotka meille eilen tarjosivat iki-ihana viihteen monitoiminainen Eeva Jaakonmaa, 51, ja hänen jokusen vuoden nuorempi tuore aviomiehensä Pete Malin. Laulussakin lauletaan, että meillä kaikilla oli niin mukavaa, ja nyt voin rehellisesti sanoa, että NIIN OLI! Vihkiminen tapahtui Espoon tuomiokirkossa ja hääbileet olivat Rymy-Eetussa ja se sopikin hyvin rentoon menoon, jossa ei todellakaan pönötelty ja kahviteltu kuivissa merkeissä. Hääpuheet oli tiivistetty illan alussa nähtyyn mustavalkoiseen dokumentinomaiseen videoon, jolla Eevan lähimmät ystävät lähettivät terveisensä hääparille. Illan esiintyjistä mainittakoon Neon 2:n Jussi, Telaketju, CatCat -duo sekä Eevan hääpuvunkin suunnitellut Teuvo Loman ja Niko Helenius. Tanssimme pöydillä, viini virtasi ja oli mahtavaa nähdä niin paljon tuttuja saman katon alla(200 vierasta). Tällaiset bileet järjestää vain Eeva, jolla on maailman suurin sydän! Viimeksi juhlimme naisen viisikymppisiä samassa paikassa. Bileet kestivät tällä kertaa aamuneljään. Itse liukenin paikalta puoleyön tienoilla, koska tiedän rajani ja ehdin illan aikana tavata kaikki itselleni tärkeät ihmiset plus bilettää tarpeeksi. Missasin kyllä hääkimpun heiton, mutta ei haittaa, olenhan jo naimisissa, heh. 

Huh, onneksi tänään on aika lunki päivä, niin vanhakin voi toipua...pahoittelen muuten kuvien teknistä tasoa, sillä Rymy.Eetu on todella hämärä paikka, jossa kuvien otto perusdigijärkkärillä on aika haasteellista. Mutta toivottavasti tärkein, eli tunnelma välittyy silti. Tällä viikolla blogissa vielä luvassa uusien Viidakon Tähtösten esittelyt. Aurinkoista päivää itse kullekin!

Hääpari saapui juhlapaikalle kirkosta hieman klo 18 jälkeen. Eevan puvun oli suunnitellut ja ommellut hyvä ystävä Teuvo Loman.

Heillä oli aikaa jutustella juhlavieraiden kanssa koko ilta.

Katja ja Virpi Kätkä eli CatCat -duo esiintyi juhlissa.

Juhlakansa jorasi myös ja ennen kaikkea pöydillä. Tämä on alkuillasta....koska itsekin tanssin pöydillä, en enää kuvaillut siinä vaiheessa.


Juhlavieraat saivat kuvauttaa itsensa  rekvisiitan kera Anna Tuomolan fotopisteessä. Kyseessä on Party Booth -konsepti, jonka Anna on tuonut Suomeen. Kuvia tulee neljä ja oman polaroidin saa mukaan.

Pariskunta Malin antoi kaikkensa ja biletti täysillä.


Pinup-malli ja tatuointitaiteilija Sini Tarkkinen biletti isoäitinsä vintage-mekossa, joka sopi hänelle täydellisesti.


Bloginikin oli päässyt mukaan juhlahumuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti