tiistai 17. syyskuuta 2013

Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä!

Hei,

En tiedä kuinka moni teistä on ollut Tanssii tähtien kanssa -ohjelman yleisössä. Itse olen ollut useana vuonna töissä siellä, joten ajattelin hieman kertoa tunnelmia tv-lähetyksen kulisseista näin toimittajan näkökulmasta. 

Paikalle Angel Filmsin studioille Herttoniemeen saavutaan siinä klo 18.30 mennessä. Ulkona ja pienessä aulatilassa voi jututtaa kutsuvieraita. Itse tanssitähdet ovat takahuoneessa visusti jännittämässä ja keskittymässä illan esityksiinsä. Aulassa on yleensä tarjolla vettä ja siideriä/viiniä. Viime vuosina tosin alkoholitarjoilu on vähentynyt, tiedä sitten miksi. Ehkäpä viiniä litkivät katsojat joutuisivat istumaan kupla otsassaan, sillä vessoja on vain kaksi(ulkona on tosin myös bajamajoja), eikä lyhyillä mainostauoilla välttämättä kerkeä vessaan.

Vesipulloja jaellaan auliisti sen takia, että studiossa tulee illan mittaan todella kuuma, joten nesteytys on tarpeen kuumien lamppujen alla. Puolisen tuntia ennen suoran lähetyksen alkua ihmiset päästetään paikoilleen. Kutsuvieraille ja medialle on rajattu määrä tuoleja, joista osa on nimetty. Sunnuntaisessa avauslähetyksessä kaikkia odotti kiva yllätys, nimittäin Viking Linen lahjakortti. Tosin se oli vain su-to -lähdöille ja voimassa vuoden loppuun, eli tuskin tulee ainakaan mulla käytettyä, mutta kiva silti. 

Seuraavaksi studioisäntä lämmittelee yleisöä juttelemalla mukavia ja ohjelman juontajat Vappu ja Mikko tulevat heittämään läpändeerosta myös. Pian suora lähetys pyrähtää käyntiin ja sitten se onkin menoa. Mainostauot tuntuvat salamannopeilta ja vislata saa sydämensä kyllyydestä sekä taputtaa kätensä kipeiksi aina, kun tullaan tauolta tai tanssiesitys päättyy. Tanssijoiden liikkeet ja ilmeet näkee paremmin telkkarista, mutta onhan siinä oma vibansa olla paikan päällä, jossa jännitys ja juhlallinen tunnelma on käsinkosketeltava. Lähetys menee tosi nopeasti ja sitten ihmiset jo ajetaankin studiosta ulos. Klo 21.05 paikalle jäävät vain ohjelman väki ja me median edustajat, joilla on tunnin verran aikaa jututtaa tanssitähtiä. Oikeasti vain muutama minuutti per tyyppi, koska mediaa on paikalla niin paljon ja ensimmäisissä lähetyksissä myös niitä tähtipareja on vielä 10. Klo  22 mennessä mediakin ohjataan ulos. Sitten alkaa tämän tytön osuus, eli juttu pitää kirjoittaa nopeasti, but I love it. Otin sunnuntaina muutaman kuvan kännykamerallani kulisseista.

Mia
Mertin ja Anskun tunteikas valssi sunnuntain lähetyksessä.

Tami Tammisen taivutus.

Jukka Haapalainen ja Jenni Pääskysaari. Median istumapaikat ovat tuossa vasemmalla.

Räppäri Juno.

Loppuhulinat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti